Rólunk

Műszaki kereskedésünk már 1992 óta megbízható partnere vállalatoknak, vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. Egy kicsi belvárosi üzlethelyiségben csapágy és szerszámok árusításával kezdődött tevékenységünk Ring Bt néven. Az első évek a hosszútávú partneri kapcsolatok megalapozásával teltek. A vásárlói visszajelzéseknek és igényeknek megfelelően bővítettük az árukészletünket újabb cikkcsoportok bevezetésével.

1998-ban nyílt meg második üzletünk kötőelem és munkavédelmi ruhák szakkereskedéseként a Wesselényi utcában.

2016-ban érett be törekvésünk, hogy partnereink számára jobb feltételekkel, szebb környezetben biztosítsuk szolgáltatásainkat a Bauer Rudolf utca 29 alatt, a Báger-tó partján. A korábbi két üzletünk egy telephelyre költözésével megnövelt alapterületen nagyobb raktárkészlettel tudjuk biztosítani partnereink folyamatos ellátását.

Vevőinket FAG és Koyo csapágyak, ékszíjak, kötőelemek, FISCHER rögzítéstechnikai cikkek, profi kézi szerszámok, METABO és MAKITA elektromos kisgépek választékával várjuk. Kínálatunkat a HECHT kerti gépeivel és barkács kisgépeivel, szerszámaival egészítettük ki.

A városban itt készül azonnal PARKER minőségű hidraulikatömlő.

Munkavédelmi felszerelések terén a minőségre helyezzük a hangsúlyt mind a munkaruhák, mind a munkacipők terén. Számos elismert márka szerepel a kínálatunkban: ARDON, COVERGUARD, CERVA és PORTWEST munkaruhák és munkavédelmi felszerelések teljes cikksora, valamint prémium minőségű PUMA, SPARCO, NO RISK és LAVORO lábbelik.

Kínálatunkat csomagolástechnikai eszközök, zárak és vegyi áruk teszik teljessé.

Üzletünkben a magánszemélyektől a kisvállalkozókon át a nagy ipari üzemekig mindenki megtalálja a számára megfelelő minőséget.

Hosszútávú, megbízható kapcsolatra törekszünk vállalatokkal, vállalkozásokkal és magánszemélyekkel egyaránt. Gyors ügyintézéssel, udvarias kiszolgálással várjuk vásárlóinkat!

 

WD BT
MŰSZAKI KERESKEDÉS

Üzlet: 9200 Mosonmagyaróvár, Bauer Rudolf u. 29.
Telefon: (06 96) 219-897
Email: bolt@wdbt.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 7-16 óra
Szombat: 8-12 óra

térkép megnyitása új ablakban

Keresse fel üzletünket, vagy kérjen ajánlatot emailben!