Hírek, akciók, újdonságok

Munkaruházati és munkavédelmi termékeink már online is megrendelhetőek!

A termékek feltöltése folyamatosan történik, kínálatunk folymatosan bővül. Már most több ezer termék elérhető!

Prémium Puma Safety , Albatros és Lavoro lábbelik, valamint a minden helyzetre megoldást szolgáló Portwest munkavédelmi termékek már most megvásárolhatók áruházunkban.

TOVÁBB A WD SAFETY WEBÁRUHÁZBA >>>

 

Rendkívül széles választékunk a kertigépek minden szegmensét lefedi az egyszerű mechanikus fűnyírótól kezdve, a kapálógépeken, láncfűrészeken, tűzifa aprítókon és sövényápoló gépeken keresztül egyészen a kerti kéziszerszámokig.

CsatolmányMéret
PDF ikon hecht_2019_osz-tel_termekkatalogus.pdf62.53 MB

Nagyon könnyű, sportos kivitelű munkavédelmi cipő. A sportcipő kényelme a védőcipő biztonságával. 100%-ban fémmentes.

Teljes rendelhető kínálat webshopunkban: https://wdsafety.hu/sparco

ATG® kesztyűk - Keresse üzletünkben!

Az innovációt és a minőséget szem előtt tartva az ATG® olyan kesztyűket tervez, fejleszt és gyárt, amelyek növelik a legkifinomultabb szerszám, a kéz teljesítményét. Hiszünk az egyszerűségben, ezért csak négy márkát kínálunk, melyek kímélik a bőrt, rendkívül kényelmesek és nagyon tartósak.
Mindegyik kesztyűnk rendelkezik a Bőregészségügyi Szövetség tanúsítványával, és csomagolás előtt kimossuk őket. Így az Oeko-Tex® tanúsításnak megfelelően garantáljuk, hogy „frissen érkeztek a csomagból”. A kesztyűk gyártása során használt minden alapanyag megfelel a REACH előírásnak, és egyik termékünk sem tartalmaz különös aggodalomra okot adó anyagot.
Az alvállalkozókat előnyben részesítő iparágban az ATG® egy tradicionális gyártó, mely a legújabb technológiákat használja, hogy a legjobb kesztyűvel szolgálhassunk. Mindent magunk csinálunk, és garantáljuk, hogy nem bízzuk alvállalkozókra a gyártást.
További információ: http://www.atg-glovesolutions.com/hu

Üzletünkben megvásárolható és beváltható Vásárlási utalvány 5000, 10000 és 20000 forintos névértékeken.

A vásárlási utalvány a feltüntetett értékben szabadon felhasználható bármely forgalmazott termékünk megvásárlására a kiállítástól számított 6 hónapon belül.

A vásárlási utalvány készpénzre nem váltható. Az utalványon szereplő névérték egyszeri vásárlás esetén váltható be.

Üzletünk rendelkezik tömlővég-roppantó géppel, így a helyszínen azonnal tudunk le tudjuk gyártani a kívánt méretű hidraulikatömlőt.