Megérkezett az új 2019 tavaszi HECHT gépkatalógus!

Hecht 2019 Tavaszi termékkatalógus

 

 

 

Kedves Vásárlóink!

Ugyan még a hólapátoké a főszerep, azonban a HECHT új tavaszi katalógusa már meg is érkezett. Az előző évekhez hasonlóan, idén tavasszal is egy teljesen friss termékválasztékot kínálunk Kedves Vásárlóink részére.

A 2019 Tavasz katalógusunkban ismét bővül a fűnyíró választékunk. Idén még nagyobb figyelmet kapnak a korszerű akkumulátoros gépek. Számos új benzinmotoros fűnyírógép is gazdagítja a választékot.

Az újdonságok között feltűnnek a robotfűnyírók: HECHT 5600 és HECHT 5601, amelyekkel a fűnyírás felügyelet nélkül is megoldható. A HECHT gépek üzemeltetéséhez továbbra is elérhetők a saját HECHT márkájú olajok és kenőanyagok. Számos további újdonság színesíti idei első katalógusunkat, pl.: a HECHT 5041, HECHT 5468 és HECHT 5518 akkumulátoros fűnyírók, amelyek praktikusan összehajtva rendkívül kis helyen tárolhatók, könnyebben szállíthatók. Idén is széles kínálatot nyújtunk a nagyobb kertek tulajdonosainak fűnyírótraktorokból, valamint nagyobb teljesítményű, jobban terhelhető kerti gépekből: pl. HECHT 5812, HECHT 5813 szárzúzók. A tavalyi oldalkidobós slágertermékeink is maradnak a választékban: a HECHT 5114 fűnyírótraktor és a HECHT 5511, HECHT 5511BS fűnyírók. Akkumulátoros járműveink, robogóink választéka is tovább gyarapodik: pl. a különleges háromkerekű HECHT CITIS MAX, amely szintén rendelkezik a közúti forgalomba helyezéshez szükséges COC tanúsítvánnyal. Szintén megkapták a COC tanúsítványt legnagyobb akkumulátoros quadjaink is, a HECHT 56155 típusok, amelyek ARMY-tereptarka, valamint RED-vörös színben is kaphatók.

Kérjük, tekintse át katalógusunkat, hiszünk benne, hogy Önt is hamarosan egy HECHT termék vagy termékcsalád boldog tulajdonosának tudhatjuk!

HECHT – a kertek mestere

Teljes kínálatunk megtekinthető a letölthető új őszi-téli katalógusban:

HECHT 2019 NYÁRI TERMÉKKATALÓGUS